Tillbaka till ruta 1


Glöm allt jag skrivit om att vi hittat lokal och att jag är lugn..
Omständigheterna har förändrats lite ute på Rosenhill tyvärr pga en surgubbe till granne.. Så nu vill vi inte vara där längre och har alltså skjutssas tillbaka till ruta 1..! 
Såå stressigt! -för mig.. 
Men vi är lediga v.34 och ska då låna svärmors bil, åka runt till olika alternativ å titta och förhoppningsvis löser sig allt inom kort! :) 

Tips på härlig Loge/lada i närheten av Stockholm som uopfyller våra krav om sen stägning, billig logi, och gärna ängar runt om..!?

Vett & Etikett


De här med gästlistan...
Jag & A kommer nog vara ganska överrens om vilka vi vill ha där eller inte.. Till middagen alltså..
Sen har vi tänkt bjuda "övriga" till festen efter middagen..

Saken är såhär... Det är så Sjukt många bekanta som bjuder in sig själva till vårt bröllop, med meningen "åh va roligt med bröllopet, jag hoppas verkligen att jag får komma!!"
Man kan ju säga en sån mening med ett frågetecken.. Men i vårt fall är det verkligen att alla som är bekanta med oss tar för givet att de ska få komma!
Jag fattar inte..! Så gör man väl inte!?
Är du en nära vän så vet du det och accepterar om du INTE blir bjuden! 
Jag skulle Aldrig bjuda in mig själv till nåns bröllop, inte ens min bästa kompis! 
Jag kan ju omöjligt veta vad tex hon tänker ang gäster.. Hon kanske bara vill ha familjen där, kanske vill de ha bröllopet helt ensama med ett okänt vittne..!?

Så ohyfsat!!
Igår var jag o A på hans jobb ( en restaurang o bar).. Varpå en stammis sa "ja de ska verkligen bli jättekul med bröllopet, jag hoppas verkligen jag blir bjuden!"
Alltså va??? Varför skulle vi bjuda in stammisar från våra jobb!? Vi har aldrig umgåts med denna man utanför baren, A skulle aldrig hänga me honom.. Så ännu mindre, varför skulle vi vilja ha honom på vårt bröllop!? 
Aa... Helt ofattbart i min värld..
Nån som läser å håller med? 
❤️

ceciliaswedding.blogg.se

Jag älskar bröllop! Drömmer om bröllop, vill planera bröllop.. Bridezilla skulle vissa säga, jag säger bara att jag helt enkelt brinner för bröllop.. Sommarn 2015 skrider jag själv till altaret.. Här kommer tips och trixs och min hysteri!

RSS 2.0